У парламенті Австралії розгорівся скандал за участі спікера нижньої палати Бронвін Бішоп. Жінку звинувачують у розтраті державних коштів.

Бронвін Бішоп, яка є прихильницею прем'єра Тоні Ебботта, витратила 5 тисяч державних доларів для замовлення приватного гелікоптера - вона збиралася відвідати зустріч зі спонсорами передвиборної кампанії.

Австралійський уряд дуже негативно сприйняв цю звістку. Бішоп також звинуватили у траті грошей на свята своїх колег. Врешті решт жінка пішла у відставку.

Прем'є-міністр Австралії Тоні Ебботт сказав, що Бішоп прийняла правильне рішення. На його думку такі речі неприпустимі в уряді. Прем'єр додав, що подалі уряд ретельніше контролюватиме транзакції державних грошей.

Читайте також: Ізраїль сколихнув марш "За мир і вільну любов"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, австралійська влада наголошує на створенні трибуналу по справі збитого малайзійського Боїнга разом із українською стороною.