Більше 80 екстремістів знищені єгипетськими силами безпеки на Синайському півострові протягом останніх декількох днів.

Про це повідомив офіційний представник армії Єгипту Мухаммед Самір, передає ТАСС.

"Підрозділами єгипетських сил з 20 по 31 липня поточного року на півночі Синайського півострова ліквідовано 88 членів радикальних угруповань, та близько 60 екстремістів, яких підозрюють у терористичній діяльності, заарештували", - повідомив він.

Читайте також: У Туреччині завдяки помилковій смс упіймали російського найманця ІДІЛ

Самір додав, що в "трикутнику такфіристів" (прихильників радикального тлумачення ісламу), який обмежується містами Шейх-Зувейд - Ель-Аріш - Рафах, було вилучено 40 автоматів і два арсенали зі зброєю та вибухівкою.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З кінця жовтня 2014 року на півночі Синаю діє режим надзвичайного стану. Йогозапровадили після вбивства 30 єгипетських солдатів під час збройної вилазки бойовиків з екстремістського угрупування "Вілайєт Сина" ("Провінція Синай"), які заявили про свою приналежність до "Ісламської держави".