Чоловік із Північної Африки, захований у валізі, помер. Він намагався таким способом дістатися на поромі із африканської частині Іспанії в європейську. Подорож тривала п'ять годин.

Про це пише lenta.ru.

"Багаж лежав в автомобілі, за кермом якого перебував брат померлого мігранта. Коли пором досяг берегів Альмерії, водій поінформував місцеву владу, що з його 27-річним родичем родичем щось не так", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Француз перевіз дружину через кордон у валізі

Рятувальники спробували реанімувати чоловіка, проте їм це не вдалося. Брата загиблого - затримали.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, у травні 2015 року іспанські прикордонники за допомогою рентгена знайшли у валізі восьмирічного хлопчика, якого намагалися провезти до Іспанії для возз'єднання з батьками.

У червні він зустрівся із матір'ю та батьком. Чоловіка звинувачують у спробі незаконного транспортування людини через кордон.