Один із головних фігурантів справи про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова - Руслан Геремеєв втік за кордон в березні 2015 року, змінивши зовнішність.

Про це пише у своєму розслідуванні "Новая газета", посилаючись на власні джерела.

Згідно інформації, одразу після захоплення в Чечні 7-8 березня підозрюваних у вбивстві Нємцова, колишній заступник командира батальйону МВС "Північ" Геремеєв сховався у Джалка - родовому селі депутата Держдуми Адама Делімханова, а пізніше покинув Чечню.

Читайте також: Підозрювані не причетні до вбивства Нємцова - експертиза

За даними джерел видання, чоловік змінив зовнішність і по з новим закордонним паспортом покинув Чечню.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Найбільш вірогідним видається те, що він в кінці березня 2015 під виглядом конюха вилетів разом з чеченською делегацією на Всесвітній Кубок Дубаї по скачках в Об'єднані Арабські Емірати.

Нагадаємо, Геремеєв проходить у кримінальній справі про вбивство Нємцова як один із можливих організаторів злочину. У червні його оголосили в розшук.

Чоловік раніше обіймав посаду заступника командира батальйону внутрішніх військ "Північ". Його товаришем по службі був Заур Дадаєв, обвинувачений у безпосередньому виконанні вбивства Бориса Нємцова.

30 червня повідомляли, що Геремеєв міг повернутися в Росію з ОАЕ і нібито знаходиться в одному з гірських сіл Чечні.