Російські військові в черговий раз відрізнилися. Цього разу вони примудрилися зробити сальто на танку. В результаті аварії ніхто не постраждав.

ЧП з танком стався під час армійських ігор, які проходять з 1 по 15 серпня у Підмосков'ї. Екіпаж танка Т-72Б3 набрав швидкості, але маневр не вдався і машина просто перекинулася. Відео із страшним видовищем швидко стало набирати популярності в Мережі. Про це повідомляє kp.ua.

Відзначимо, що Міжнародні армійські ігри-2015 приймає 57 команд з 17 країн, а в танковому змаганні – 13 команд з Анголи, Венесуели, Кувейту, Киргизії, Китаю, Монголії та ін.

Читайте также: Українські солдати здолають і терористів, і Росію - американський експерт

Нагадаємо, це вже не перший конфуз російської армії. Наприклад, на День військово-морського флоту РФ, що пройшов 26 липня у Криму, один з кораблів випустив ракету. Але вона розірвалася на частини. Уламки ракети впали в морі й ніхто не постраждав. На незграбній демонстрації в окупованому Криму був присутній президент Росії Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще