Поляки, які мешкають на території Великої Британії запланували на 20 серпня страйк. Таким чином вони хочуть показати свою трудову значимість у країні.

Видання Daily Telegraph повідомляє, що поляки мають намір показати, наскільки їхня праці важлива для держави. Вони вимагають до себе чемного ставлення, адже вони не є "просто емігрантами, які клянчать у держави гроші".

"Подібна акція при належній організації може серйозно порушити роботу бізнесу і сфери обслуговування: найбільше постраждають такі галузі, як будівництво, громадське харчування та охорона здоров'я", -пишуть у Daily Telegraph.

Читайте також: Китай просить допомоги у США у боротьбі з тероризмом

Зараз в Об'єднаному Королівстві мешкають 1,3 мільйони громадян ЄС. Поляків з них приблизно половина. Останнім часом на польських інтернет-форумах часто пишуть про наміри вийти на страйк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Поляки закликають до подібних акцій представників інших країн у Британії. Однак, як запевняє видання, навіть масштабний польський страйк не факт, що відбудеться.