Автобус з туристами потрапив у Дорожньо-транспортну пригоду біля міста Денізлі на південному заході Туреччини. В результаті чотири людини загинули та 37 отримали поранення.

Про це повідомляє турецьке видання Cumhuriyet.

Також повідомляється, що троє з поранених отримали неважкі травми.

Аварія сталася близько 16:30 неподалік від міста Денізлі. Автобус прямував з Памуккале до Антальї, на його борту перебувало 64 туристів з Росії, України та Казахстану. Також було троє членів екіпажу транспортного засобу.

Автобус належав приймаючій компанії Kilit Global.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Наразі вдалося встановити, що загиблі туристи є громадянами Росії. До місця аварії з'їжджаються машини швидкої допомоги.

Також поки не повідомляється про причини аварії автобусу.

Читайте також: Автокатастрофа у Росії: 16 загиблих, 21 поранений, 40 затиснуто в уламках (фото)

Поранених госпіталізують в лікарні міста Денізлі та навколишніх сіл. Всього на місці аварії працювало 17 машин швидкої допомоги.

Речник Міністерство зовнішніх справ України Мар'яна Беца повідомила, що, за попередньою інформацією, українців серед постраждалих в аварії в Туреччині немає. Однак український консул продовжує працювати на місці події.

Також з'явилась інформація, що серед постраждалих є громадяни Казахстану і Білорусі