У Москві затримали банду з 6 вихідців з Кавказу, які по-звірячому познущалися над пожежним. Один з них відрубав мачете руку і ногу 23-річному Євгену Нікуліну.

Відомо, що Євген приїхав до столиці з Воронежа на присягу до приятеля. Інцидент стався в районі Солнцево, на заході Москви 2 серпня, передає сайт "Блокнот".

Читайте також: Розшукувану в Києві туристку з Молдови знайшли вбитою (ексклюзив, фото)

"Озброєні ножами, сокирами і мачете, молодики напали на двох друзів, які прогулювалися по вечірній Москві. Молодій людині відрубали кисть, ступню і ногу. Хірурги змогли пришити тільки нижні кінцівки. А кисть руки не знайшли в нічному парку, де стався напад. Її виявили лише вранці випадкові перехожі", - пише видання.

Поліція вже встановила особу людини, яка скалічила Нікуліна. Повідомляється, що він є раніше судимий уродженець однієї з республік Кавказу. Минулій своїй жертві він вистрілив в око з травматичного пістолета. Потерпілий дивом залишився живий. Чи є серед затриманих кривавий рецидивіст, не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще