Через повені, викликані мусонними дощами в М'янмі, загинули не менше 88 осіб. Раніше йшла мова про 60 жертв.

Про це повідомляє агентство Сіньхуа з посиланням на міністерство соціального розвитку країни.

За даними міністерства, найбільше від стихії постраждав західний штат країни Ракхайн. Там в цілому жертвами стали 55 осіб. В результаті стихії близько 20 тисяч будинків були зруйновані, наслідки повеней торкнулися близько 200 тисяч людей. За даними міністерства сільського господарства, 212 га сільськогосподарських угідь значно постраждали.

Місцева влада, уряд М'янми, збройні сили, а також відділення Червоного Хреста в країні вживають заходів по боротьбі з наслідками повеней. Вони доставляють продукти харчування, воду та інші необхідні речі потерпілим.

Читайте також: У Північній Кореї переходять на власний часовий пояс

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Повені в М'янмі виникають в період мусонних дощів, який починається на території країни в кінці травня і закінчується в середині жовтня.

Раніше повідомлялося, що Єврокомісія виділить один мільйон євро М'янмі і 500 тисяч євро Бангладеш, населення яких постраждало через повені і зсувів.