У Перу 20-річна Ліна Сапата Фейхо загинула під час спроби прорватися до прем'єр-міністра країни Педро Катеріано. Жінка намагалася передати урядовцю листа.

Про це пише Корреспондент.

Жінка прорвалася крізь оточення поліцейських до гвинтокрила глави уряду, який вже планував злітати. Проте одна із лопастей машини обезголовила її.

Відомо, що Фейхо намагалася передати прем'єру листа про долю свого брата, який наразі перебуває у в'язниці. Сестра сподівалася, що Катеріано вплине на ситуацію. Вона була переконана, що родича кинули за ґрати через безчинство місцевої влади.

Читайте також: У кабульському теракті постраждали понад чотириста осіб

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Командування збройних сил, якому належить гвинтокрил, висловило глибоке співчуття родині загиблої та пообіцяло надати їй необхідну допомогу у зв'язку із втратою.

Нагадаємо, що раніше у Перу на виборах в мери портового міста Мольєндо переміг кандидат Річард Гітлер Але Крус. Він балотувався від руху "Інтеграція Іслай" і під час виборів отримав 47% голосів.