К Берліні пройшла 19-тий щорічний мітинг за легалізацію коноплі. У ньому, 8 серпня, взяли участь близько восьми тисяч людей.

Про це пише Deutsche Welle.

"Учасники ішли від центрального вокзалу до Бранденбурзьких воріт, минаючи міністерство охорони здоров'я та Берлінський собор", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Латвійський авіаекіпаж зняли з рейсу після тесту на алкоголь

Демонстрація проти заборони "легких наркотиків" відбулася за підтримки партії Зелених, яка виступає за лібералізацію рекреаційної марихуани.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На події навіть була Моніка Херрманн, представниця партії і глава району Фрідріхсгайн-Кройцберг Берліна. Вона в червні подала запит на запуск тестового проекту з контрольованого продажу коноплі в її районі зареєстрованим споживачам.

Хода завершилася мітингом біля Бранденбурзьких воріт і споживанням продуктів з конопель.

Деякі учасники вживали марихуану в же під час параду. Про це сповіщав характерний запах.

Марихуана заборонена в Німеччині, за винятком окремих випадків медзастосування. Уряд витрачає більше 1 млрд євро на рік, щоб забезпечити дотримання заборони.