У Ростові-на-Дону представники російського неофашистського руху "Національно-визвольний рух" пікетували українське консульство у зв'язку з 70-річчям атомного бомбардування Хіросіми і Нагасакі.

За їх словами, консульства США в місті вони не знайшли, тому акцію вирішили провести біля українського, яке пікетувальники вважають "сателітом" американського, повідомляє Четверта влада.

"Американських консульств і посольств, на щастя, в Ростові немає, ми прийшли висловити свій протест проти нелюдської і брудної політики Сполучених Штатів ... Ми хочемо висловити ось цим ось прислужникам Америки", - заявив координатор міського штабу НОД Олексій Шільченко.

Читайте також: ЄС планує повністю відмовитися від російської нафти

Також учасники акції розгорнули прапори так званої Новоросії і роздавали листівки із закликами підтримати жителів Донбасу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще