Депутат від комуністичної партії Росії Сергій Обухов спільно з колегами розробив законопроект, який передбачає перерозподіл санкційних продуктів.

Про це повідомили в ТСН.

Автори законопроекту пропонують знищувати тільки неякісні продукти, а їжу, що залишилася, віддавати малозабезпеченим росіянам або відправляти в якості гуманітарної допомоги в інші держави.

Читайте також: Держдума запропонувала заборонені продукти відправляти до "ДНР"

Так, комуніст зазначив, що санкційні продукти можуть використовувати для надання допомоги малозабезпеченим сім'ям, постраждалим у НС, а також для передачі жителям Донецька й Луганська та іншим країнам, які постраждали від збройних конфліктів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім цього, Обухів зазначив, що їжу потрібно віддавати людям, які знаходяться за межею бідності, а знищувати її для російської людини - гріх.