Мешканець Москви Юрій Буторін отримав 3,5 роки колонії загального режиму за постріли з травматичної зброї по двох чоловіках, які вийшли на одну з центральних вулиць російської столиці під прапором ДНР.

Інформацію про вирок підтвердила Російській службі Бі-бі-сі прес-секретар Тверського суду Москви Анастасія Дзюрко.

Як повідомляли російські ЗМІ, 22 лютого 2015 року Юрій Буторін вийшов з бару на Петрівці і побачив двох молодиків, які несли прапор самопроголошеної Донецької народної республіки.

Між чоловіками виникла словесна перепалка, після чого Буторін дістав травматичний пістолет і вистрелив в опонентів. Одному з них куля потрапила в обличчя.

Читайте також: У Німеччині нацисти з прапором "ДНР" напали на поліцію (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Очевидці викликали наряд поліції, який і затримав москвича. В ході обшуку у 34-річного росіянина вилучили націоналістичну атрибутику.

Київ звинувачує Москву в підтримці незаконних збройних угрупувань сепаратистів на Донбасі, а також у безпосередній участі в конфлікті. Москва послідовно відкидає ці звинувачення.