Депутат Законодавчих зборів Ленінградської області РФ від "Єдиної Росії" Володимир Петров виступив з пропозицією зобов'язати всіх чиновників і депутатів мати палиці для селфі.

Про це повідомляє 47news.ru.

Дану ініціативу депутат пропонує як поправку до порядку розгляду звернень громадян. За його словами, особистий прийом у чиновника є емоційним моментом для людей, коли питання вирішується позитивно.

Читайте також: Російських школярів вчитимуть селфі-палками

Як заявив Петров, урядовці в цих ситуаціях часто залишаються непоміченими. Тому депутат вважає, що необхідно законодавчо встановити можливість громадян сфотографуватися з посадовою особою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для реалізації цієї ініціативи Петров пропонує зобов'язати органи влади мати в кабінетах палиці для селфі.

Як повідомлялося раніше, російський політик Володимир Жириновський вирішив, що не варто псувати імідж Росії запозиченими словами. Чиновник запропонував російськомовне слово для "селфі" - "себяшка".