Польські депутати від партій "Союз реальної політики", "Свобода і правопорядок", а також "Конгрес нових правих" визнають окупацію українського півострова Росією. Вони роблять це всупереч офіційній позиції влади Польщі, повідомляє УНІАН.

"Я вважаю поїздку французьких парламентаріїв до Криму правильним кроком, оскільки це визнає нинішній правовий статус Криму, адже півострів дійсно увійшов до складу РФ. Я - за таку поїздку і постараюся її здійснити, але, на жаль, зайнятий до 25 жовтня у зв'язку зі своєю передвиборчою кампанією ", - сказав депутат Європарламенту восьмого скликання Януш Корвін-Мікке.

Читайте також: Німецькі депутати не мали наміру відвідати Крим

Він до того ж є лідером і засновником цих трьох партій, які підтримують РФ.

Згідно інформації, політик планує обговорити з депутатами можливість здійснити поїздку в анексований Крим після закінчення передвиборчої кампанії.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, офіційна Варшава неодноразово заявляла про підтримку територіальної цілісності України і неприйняття окупації Криму Росією.