Брата російського опозиціонера Олексія Навального Олега перевели до штрафного ізолятора Орловської колонії через денний сон. Про це повідомив сам опозиціонер в своєму блозі.

За словами Навального, уряд робить такі вчинки через передвиборчу кампанію опозиції. Деякі представники "демократичної коаліції" оголосили голодування, а сам Олексій повідомив про мітинг у Москві. Олег Навальний відсидить 15 діб особливого покарання.

"Наклали стягнення на Олега, як я розумію, що спав у неділю вдень. Зрозуміла тактика кремлівських трусів і мерзотників: нагадати, то у них є заручник, якому буде погано, якщо я буду "народ баламутити", - пише Олексій Навальний у блозі.

Читайте також: Більшості росіян подобається їхнє телебачення

30 грудня 2014 Замоскворецький суд Москви визнав братів винними у шахрайстві в особливо великому розмірі і засудив Олексія Навального до 3,5 років умовно. Олег Навальний отримав 3,5 роки реального терміну в колонії загального режиму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще