Через спільні навчання Сполучених штатів та Південної Кореї, Комітет оборони КНДР заявив, що ситуація змушує "найсильнішу військову силу країни дати їм відсіч".

Про це пише CNN.

"Північна Корея вважає учбові операції військових США та свого сусіда на кордоні - посиленням військової сили та загрозою", - ідеться у повідомленні прес-секретаря Національного комітету оборони КНДР.

Читайте також: Північнокорейські військові "стріляли" у президента Південної Кореї

У відповідь, у Північній Кореї погрожують "протистояти не за допомогою ядерної зброї і гвинтівок, а останнім наступальним і оборонним засобом, раніше невідомим світу".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

США запевняють КНДР, що навчання - абсолютно прозорі, і спрямовані на зміцнення оборони.

Нагадаємо, раніше офіційний представник північнокорейського МЗС заявив, що влада КНДР не зацікавлена в обговоренні заморозки ядерної програми.