Сьогодні від крововиливу у мозок помер колишній голова розвідки Пакистану та один з головних ісламістів світу Хамід Гуль. Прем'єр Пакістану вже висловив свою скорботу з цього приводу.

Генерал Гуль був відомим прихильником мусульманського тероризму. Деякі країни вважають його справжнім захисником своїх територій. Ще під час вторгнення російських військових до Афганістану він вербував мешканців ставати моджахедами, багато з яких після війни перейшли до "Талібану".

Уряд Сполучених Штатів переслідував Гуля, адже він пророкував гибель США і панування талібів у всьому світі.

Гуль вважав теракти у США у 2001 році єврейською змовою, але все одно підтримував тодішнього лідера "Аль Каїди" Усаму бен Ладена.

Читайте також: Північна Корея пригрозила Америці небаченою світом зброєю

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більшість світових держав визнали Хаміда Гуля противником та загрозою демократії у всьому світі. Він увесь час підтримував мусульманських терористів у прагнення створити закони шаріату.