Провінційний міністр загинув в Пакистані в провінції Пенджаб після того, як терорист-смертник підірвав себе біля будинку міністра.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Чиновники кажуть, що міністр внутрішніх справ Пенджабу Шуя Ханзада був убитий в результаті вибуху, який зруйнував дах кімнати, де міністр зустрічався з місцевими жителями.

Щонайменше вісім людей загинули в результаті атаки, пошукові операції все ще тривають. Чиновники вважають, що в будівлі в момент вибуху перебували близько 20 людей.

Читайте також: Помер прихильник руху "Талібан" генерал Гуль

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ісламістське угруповання "Лашкар-е-Іслам" взяло на себе відповідальність за напад і пообіцяло проводити подібні напади в майбутньому.

Чиновники, однак, зазначають, що угруповання "Лашкар-е-Іслам" не вдавалося до подібних атак на високому рівні в минулому, і може експлуатувати атаку, проведену талібами або забороненим угрупуванням "Лашкар-е-Джангві".