У резиденції президента Білорусі Олександра Лукашенка офіційно стартувало прибирання баштанних - кавунів та динь. Перед цим, Глава держави разом із молодшим сином зібрав врожай картоплі.

Про це пише місцеве видання "Білоруський Партизан".

"На території своєї офіційної резиденції "Дрозди" Лукашенко з сином Миколою прибирав картоплю. Її прибирали насправді великим натовпом - на відео потрапляюють у кадр міністри, тренери з хокею та інші діячі", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Лукашенко вимагає знайти в Білорусі нафту й газ

Ділянку у 18 соток прибрали за півтори години.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Врожай порадував - 70 мішків картоплі. Щоправда, бульба не вродила - дрібнувата", - розповіли у прес-службі президента.

Всю зібрану в цей день продукцію передадуть в дитячі будинки та будинки пристарілих.

Соціальні мережі вже вибухнули жартами та мемами на демонстративні збори врожаю від президента Білорусії.

"Золотовалютные резервы Беларуси снизились на 1 миллиард долларов. Зато картофельные запасы увеличились на 70 мешков бульбы", - жартують користувачі Twitter.

Нагадаємо, торік Лукашенко вперше показав свої кавуни. Зараз повідомляють про те, що "під баштанні культури в резиденції білоруського лідера відвели площу втричі більше".