Морські піхотинці Сполучених штатів, що дислокуються в Болгарії для стримування російської загрози, отримають важку військову техніку.

Про це пише УНІАН.

"Спікер Корпусу морської піхоти Америки в Європі капітан Річард Улш розповів, що підрозділ американських морських піхотинців в Болгарії посилять чотирма танками "Абрамс", трьома гаубицями та шістьма броньованими розвідувальними машинами", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Болгарія шукатиме нафту і газ у Чорному морі в 2016 році

Військову техніку доправлять із штату Північна Кароліна до німецького міста Бремерхафен. Далі вона відправиться до Болгарії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, для стримування можливої агресії РФ в Європі оборонні фахівці США пропонували відправити у кілька країн Балтії та Східної Європи танки, бойові машини піхоти та іншу техніку. Також серед пропозицій було відправити до п'яти тисяч солдатів.