У Підмосков'ї арештували шестеро підозрюваних у поставках в Росію санкціонного сиру.

Про це пише "Новая газета".

"Співробітниками ГУ МВС Росії по Московській області спільно з УФСБ Росії по м. Москві, Россельхознадзором і Росспоживнаглядом припинено діяльність організованої міжнародної злочинної групи", - повідомила офіційний представник МВС Олена Алексєєва.

Читайте також: У мережі не вщухає тема приколів та мемів із гусями

Згідно інформації, учасники угрупування на території Московського регіону тривалий час займалися поставками забороненої продукції з-за кордону.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Серед шістьох затриманих, особи у віці від 29 до 58 років. З березня 2015 року вони реалізували санкційного продукту на суму понад два млрд рублів.

Проти затриманих порушили кримінальну справу за статтею "Шахрайство, вчинене групою осіб в особливо великому розмірі" Кримінального кодексу РФ.

У поліції стверджують, що під виглядом сиру молоді люди насправді продавали сичужний продукт: схожий на сир, але з використаннямрослинного жиру замість вершків.

Постраждалих розшукують.