Сукупні статки сім'ї російських мільярдерів Ротенбергов за останній рік скоротилися більш ніж на півтора мільярда доларів через санкції. Їх ввели США і Європейський Союз щодо людей, наближених до керівництва Росії.

Про це повідомляє журнал Forbes.

Стан Аркадія Ротенберга, його брата Бориса і сина Ігоря, згідно даних журналу, скоротилися з 5,55 мільярдів доларів в 2014 році до 2,95 мільярдів у нинішньому.

Це призвело до того, що сім'я Ротенбергов втратила лідерство в списку найбагатших сімей Росії, який підготував журнал.

Лідируючу позицію в новому списку видання займає сім'я Гуцерієвих. Її статок Forbes оцінив у 3,85 мільярдів доларів. За даними журналу, за останній рік активи Михайла Гуцерієва, його братів і племінника виросли рівно на мільярд доларів. Повну версію рейтингу журнал обіцяє опублікувати 24 серпня.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Читайте також: У Усманова знову клянчать гроші на російський футбол

Брати-мільярдери Ротенберги потрапили під санкції США торік. Аркадій Ротенберг увійшов ще й до списку санкцій Євросоюзу.

Після цього брати почали переписувати свої активи на дітей. Однак незабаром під санкції США потрапив і старший син Бориса Ротенберга, Роман.

Нагадаємо, колишня дружина Аркадія Ротенберга Наталія подала позов до Лондонського суду на свого екс-чоловіка, щоб отримати від нього грошову компенсацію.