Президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав розібратися з потоком алкогольної продукції, що надходить з Росії в країну.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Контрафактна продукція з Росії та інших країн задавила країну. Хто заважає уряду захистити власний ринок? "- Зазначив він.

Глава Білорусі зазначив, що фахівці пропонують ввести жорстку відповідальність за поставки в країну контрафактної продукції. За порушення хочуть навіть конфісковувати транспортні засоби, на яких вона поставляється.

Лукашенко підкреслив, що збільшується імпорт спиртного, а також зростає його нелегальний оборот. Однак, за його словами, скорочуються обсяги вітчизняного виробництва.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: "Ми не хочемо, щоб в Білорусь потрапила зброя з України" - Лукашенко

Він заявив, влада не повинна допустити, щоб "білоруський народ гробили неякісними підробками і низькопробним контрафактом".

Нагадаємо, президент Олександр Лукашенко, критикуючи відмову російської влади надати допомогу Білорусі, заявив, що у Росії немає ні мізків, ні грошей. Він зазначив, що російська сторона не хоче платити за завод три мільярди доларів, у стільки його оцінили білоруси, а має намір "забрати його за безцінь".