Македонський уряд ввів у країні режим надзвичайного стану через великий наплив біженців із сусідньої Греції. Також спільний кордон цих країн посилила македонська армія.

Рішення про введення надзвичайного стану у країні прийняла місцева влада через активність грецьких мігрантів на півдні країни біля кордонів. Зараз у Македонії вже присутня велика кількість нелегалів у багатьох містах.

Раніше уряд Македонії вже звертався за допомогою в ЄС, адже потік нелегалів йде саме із країни - члена Союзу. Голова МЗС країни Мітко Чавков вимагає від урядовців ЄС негайної допомоги.

Незаконне перетинання кордону в останні дні стало звичним явищем у Македонії. У зв'язку з цим, влада вирішила виставити на прикордонній території солдат.

Читайте також: Велика Британія відкриває посольство в Ірані

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Масовий потік мігрантів із Греції пов'язаний із фінансовою кризою у країні. Тисячі людей намагаються втекти з країни на північ Європи.