Мексиканського боксера Адріана Луна Флореса зняли з рейсу через квиток до окупованого півострова. Боксер має брати участь у боксерському шоу, яке відбудеться у Криму 23 серпня.

Боксерський промоутер із Росії Володимир Хрюнов прокоментував таке рішення. За його словами спортсмен дістанеться до півострова будь-яким чином.

"Тепер будемо міняти квиток, летіти іншою авіакомпанією. Тобто в Крим доводиться прориватися. Чи стане це проблемою для проведення бою? Ні, сьогодні купимо новий квиток і, я думаю, привеземо його.", - розповів Хрюнов.

Промоутер наголосив на світовому ажіотажі з приводу проведення поєдинків у Севастополі. Він зазначив, що англійська компанія Box Nation продала права на трансляцію 104 країнам світі. Хрюнов запевнив, що такого інтересу не було б, якщо бокс відбувся у Москві.

Читайте також: Українським спортсменам видали фальшиві гроші у Китаї

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хрюнов також похизувався тим, що серед суддів на змаганнях будуть присутні представники із США, Бельгії, Іспанії та Венесуели.