У Приморському краї Росії через сильну зливу затопило населені пункти. Режим надзвичайної ситуації ввели у трьох районах.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

Зливи тривали цілу ніч і продовжились зранку. Мости і дороги розмило в Ольгинському, Дальнереченському і Партизанському районах. Повінь підтопила кілька житлових будинків. Через зливи вода місцями піднялася до вікон домівок.

Очевидці розповідають, що вода піднімалася настільки швидко, що люди не встигали рятувати домашню худобу та птицю. Деякі будинки затопило під самий дах.

Читайте також: Тайфун забрав життя дев'яти людей на сході Китаю

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Машини застряють у піски та глині через зсуви на дорогах. Вулицями течуть стрімкі потоки брудної води.

Деякі люди переходять вулиці у гідрокостюмах.

Нагадаємо, Росія зазнала мільйонних збитків після червневого потопу в Сочі. Місцевий аеропорт затопило вдруге за півроку. Причиною цього стала непристосованість дренажної системи до подібних повеней.