Експерт з російського Товариства захисту прав споживачів Алішер Західов заявив, що у країні присутня шкільна форма, яка не відповідає санітарно-епідемічним нормам. На його думку, такий одяг необхідно спалювати.

Він також підтвердив, що у РФ зараз є тіньовий ринок шкільної форми. Перед першим вересня дитячий одяг ввозять у країну у великих обсягах. Західов порівняв ці постачання із піротехнікою, яку закуповують на Новий рік.

"Є санітарно-епідеміологічні норми та вимоги до дитячого одягу, є стандарти з безпеки. Якщо все це не проходить на кордоні, то все це не повинно допускатися на територію РФ, тим більше до реалізації", - заявив він.

Експерт додав, що Державний контроль має застосовувати рішучі та жорсткі дії щодо цього явища. Партії шкільної форми мають конфісковувати та спалювати. А реалізаторів, на думку Західова, необхідно штрафувати на великі суми, адже вони, нібито, шкодять здоров'ю дітей.

Читайте також: Третина росіян не знає порядок кольорів прапора Росії

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, через санкційні обмеження у Росії масово знищують продукцію із заборонених країн. Багато продуктів харчування спалюють або просто закопують у землю.