Росія збанкрутує через рік, максимум через три.

У колах російського президента Володимира Путіна починає ширитися паніка, написав у своїй статті російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

Іменні санкції, накладені на найближче оточення Путіна, сіють паніку, "разброд и шатание". Крім того, найближчі соратники президента Росії починають дорікати йому через поточний стан справ, пише блогер.

Читайте також: У Росії не вистачило грошей на зерно - хліб злетить в ціні

"Секторальні санкції та санкції проти окремих компаній також прискорюють колапс російської економіки", - додав Рабінович.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Ситуація на світовому ринку нафти так чи інакше вплине на політику Путіна. Це відбудеться, коли російська держава разом з усією її репресивною начинкою почне банкрутувати. Такий сценарій і аргумент - справа 12-36 місяців", - спрогнозував фінансист.