Імпорт іноземних виноматеріалів в Росію можуть заборонити, оскільки винзаводи фактично розливають іноземні вина, - таке заявив голова Мінсільгоспу РФ Олександр Ткачов.

Про це повідомляє Українська правда.

"По імпорту завозимо готовий виноматеріал. Наші заводи - цехи з розливу вина. І це неприпустимо. Коли фермер починає закладати термін окупності 15 років, простіше завезти контейнер з ПАР. Звичайно, економіка буде найкраще у того, хто розлив під брендом російським. Ми повинні або підняти мито кратно, або взагалі закрити цей вид бізнесу", - говорить він.

Як зазначається, раніше винороби анексованого Росією Криму звернулися до уряду РФ з проханням обмежити ввезення вин з Європи. Це, на їх думку, допоможе захистити місцевих виробників.

Нагадаємо, з 6 серпня цього року почав діяти указ про знищення санкційної продукції не лише на кордоні, а й по всій країні. На 14 серпня було знищено 550 тонн контрабандної рослинної харчової продукції та 47 тонн контрабандної продукції тваринного походження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще