Російське федеральне агентство з туризму вирішило збільшити кількість туристів за рахунок китайських рибалок.

Про це пише Lenta.ru, посилаючись на офіційну заяву відомства.

"Ростуризм підписав договір про наміри з Асоціацією риболовного спорту КНР. Документ передбачає створення програми взаємодії між рибальськими асоціаціям обох країн", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Шість рибалок загубились на Камчатці

За словами представника китайської асоціації риболовного спорту У Сяолін, до організації входить більше 300 тисяч чоловік. Всього в країні налічується близько 60 млн рибалок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми із задоволенням приїжджаємо знову і знову в ті місця, де є, крім хорошого клювання, налагоджена інфраструктура і сервіс, адаптований для китайських туристів", - заявив итайський чиновник.

Заступник глави Ростуризму Роман Скорий уточнив, що в жовтні в Астрахані відбудеться перший російсько-китайський фестиваль рибної ловлі.

"З точки зору в'їзного туризму, потенціал Росії, поза всяким сумнівом, величезний. Це і Байкал, і Камчатка, і, звичайно, Астрахань, яка може стати флагманом у побудові системи прийому закордонних любителів риболовлі", - підсумував він.