Статки найбагатшого бізнесмена Китаю, глави Dalian Wanda Group Вана Цзяньлінь, за добу скоротилися на $ 3,6 млрд через найсильніший з 2007 року обвал фондового ринку країни.

Про це повідомляє Bloomberg.

У сукупності мільярдери материкового Китаю через "чорний понеділок" 24 серпня втратили більше $14 млрд або 6% їх загального стану.

Нагадаємо, індекс Шанхайської фондової біржі при закритті торгів у вівторок опустився нижче психологічної позначки 3000 пунктів, після рекордного з 2007 року падіння на 8,6% днем ​​раніше, ще знизившись на 7,63%.

Читайте також: Фондовий ринок Китаю: рекордне падіння за вісім років

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ключовий індекс Шанхайської фондової біржі Shanghai Composite Index, який протягом дня падав до 8,16%, просів на 7,63%, склавши 2964,97 пункту. Індекс Шеньчженьській біржі Shenzhen Composite Index знизився на 7,09% і склав 1749,07 пункту.

За підсумками торгів 24 серпня на світових фондових ринках відбулося падіння майже всіх провідних індексів, за винятком MEXICO BOLSA INDEX, BRAZIL BOVESPA STOCK IDX, FTSE MIB Index і S & P / ASX 200.