За даними опитування російської компанії Romir, у РФ втричі збільшилась кількість людей, які пишаються президентом у порівнянні із 2003 роком. Також росіяни стали більше пишатися власним народом.

Зараз Володимиром Путіним захоплюються третина росіян - 34%. 12 років тому ним пишалися лише 12% громадян Росії. У тому ж 2003 році лише 16% вважали свій народ приводом для гордості. Зараз таких вже 32%.

Третім за важливістю приводом для гордості росіяни вважають власні традиції. Зараз цим пунктом пишаються 25%, у 2003 році таких було лише 11%. 12 років тому цілих 25% росіян взагалі нічим не пишались, вже зараз так вважають лише 6%.

Цікаво, що такі питання, як розвиток економіки, демократії та свобода слова майже не зазнали змін. Ними пишаються 2-3% росіян.

Читайте також: Екс-віце-прем'єр Росії здійснив паломництво на могилу Бандери (фото)

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В опитування прийняли участь 1500 респондентів віком від 18 до 60 років. Учасники мешкають у різних населених пунктах в усіх областях та краях РФ.