У штаті Північна Кароліна вхід в християнську церкву Wedgewood Church пофарбували у веселкові кольори ЛГБТ-прапора. Це було зроблено для того, щоб приховати зроблені вандалами написи, що ображають представників секс-меншин.

Про це пише The Independent.

Спочатку на дверях церкви був знак з написом LGBT Equality ("ЛГБТ-рівність"), але потім невідомі замазали її і залишили нецензурний напис про геїв. З дозволу церкви парафіяни перефарбували зіпсований слоган в райдужні смужки.

Як відзначає видання, Wedgewood Church є прихильною до геїв організацією. Зараз церква розглядає можливість розміщення нового слогана над входом, ним може стати фраза "Ми вас прощаємо".

Читайте також: У Празі пройшов марш ЛГБТ проти гомофобії в Росії (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У червні цього року Верховний суд США легалізував одностатеві шлюби в 14 штатах, де вони ще були заборонені. Тепер всі представники ЛГБТ-спільноти можуть узаконювати свої стосунки.

Нагадаємо, що райдужний прапор є інтернаціональним символом спільноти лесбійок, геїв, бісексуалів і трансгендерів (скорочено ЛГБТ-співтовариство), а також руху на підтримку прав людини в їх відношенні.