Північно-Кавказький окружний військовий суд засудив колишнього мера Махачкали Саїда Амірова до довічного ув'язнення за сукупністю злочинів.

Про це повідомляє в четвер, 27 серпня, кореспондент Дождя.

Раніше в серпні прокурори зажадали засудити Амірова до довічного ув'язнення. Таке ж покарання держзвинувачення просило і для племінника колишнього мера Махачкали - Юсупа Джапарова і ще одного підозрюваного Магомеда Ахмедова. Для інших п'ятьох обвинувачених прокурори запросили терміни від 9 до 20 років.

Читайте також: Дагестанського чиновника заарештували за підозрою у вбивствах

Аміров провину заперечує. За його словами, всі свідки у справі давали свідчення під тортурами. Раніше Аміров і Джапаров вже отримали до 10 і 8,5 ув'язнення відповідно за спробу замаху на главу пенсійного фонду Дагестану і колишнього борця Сагіда Муртазалієва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За версією звинувачення, літак з Муртазалієвим повинні були збити зенітно-ракетним комплексом. Наприкінці липня представник СК Володимир Маркін заявив, що відомство збирається оголосити в розшук самого Муртазалієва. Він проходить у кримінальній справі про вбивства та фінансування тероризму. За непідтвердженою інформацією колишній борець знаходиться в Дубаї.