Колишній посол США у Росії Майкл Макфол прокоментував не надто активне бажання Обами зустрічатися з президентом Росії. На його думку, Обама не бажає вести переговори через образи на його адресу на російському телебаченні.

Макфол у своєму Twiiter розмістив кадр з програми "Вісті тижня" на каналі Росія 1. У цьому випуску американського президента порівняли із лідером "Ісламської держави" Абу Бакра аль-Багдаді. Російські журналісти підписали фотографії двох лідерів фразами, які нібито характерні їм обом.

"Путінське телебачення порівнює Обаму з лідером ІДІЛ, але російські ЗМІ задаються питанням, чому Обама не особливо прагне зустрітися з Путіним на Генасамблеї ООН", - підписав фотографію Макфол.

Читайте також: Меркель втрачає рейтинг через політику щодо мігрантів

Путін планує свій візит до Сполучених Штатів в середині вересня. Поїздка передбачає зустрічі з представниками Генасамблеї ООН у Нью-Йорку. Російські представники вже заявляли, що зустріч Путіна з Обамою не запланована.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще