Влада Китаю евакуювала 16,4 тисячі людей через зливи у провінції Хунань на південному сході країни. Про це повідомляє в неділю агентство Синьхуа з посиланням на місцеву владу.

Зливи обрушилися на північно-західні райони провінції в суботу, 5 вересня. На даний момент стихія торкнулася понад 120 тисяч жителів. У провінції зруйновані дороги, в деяких районах є перебої в енергопостачанні, повідомляють представники управління по боротьбі з повенями і засухами.

Читайте також: Повінь у КНДР зруйнувала вже декілька тисяч будинків (відео)

Найбільше постраждав район Хуаюань, де кількість опадів перевищила 150 міліметрів. За даними місцевої метеорологічної станції, зливи не припиняться до понеділка.

Нагадаємо, в липні влада КНР евакуювали понад 52 тисяч людей через триваючі зливи в Гуансі-Чжуанському автономному районі на півдні країни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще