Польський європейський депутат Януш Корвін-Мікке звинуватив Європу в абсурдній політиці. Вона привела до "навали людського сміття".

Про це він заявив під час свого виступу в Європарламенті, повідомляє Onet.pl.

"Люди, які хочуть працювати, цінні. До нас біжать ті, хто працювати не хоче. Абсурдна політика призвела до завалу Європи людським сміттям, яке не хоче працювати", - наголосив евродепутат.

Це, за його словами, нищить Європу.

При цьому, він зазначив, що Польща не має проблем з мігрантами. Оскільки країна не забезпечує їм високої соціальної допомоги і тому вони тікають з неї до багатших держав.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: Скупчення мігрантів на вокзалі у Будапешті (фото)

Після цього Корвін-Мікке вигукнув: "Соціалізм вбиває!"

Варто зазначити, що інші присутні в залі євродепутати, які слухали його виступ мали шокований вигляд.

Нагадаємо, Януш Корвін-Мікке відомий своєю антиукраїнською позицією та симпатією до президента Росії Володимира Путіна. Також євродепутат прославився своєю нестандартною поведінкою. Зокрема, він піднімав руку в нацистському привітанні під час засідання Європарламенту.