На британський аукціон Summers Place Auctions виставили скелет аллозавра, який мешкав на Землі більш ніж 150 млн років тому. Це один з найвідоміших разом із тиранозавром м'ясоїдний динозавр.

Організатори планують отримати з цих торгів від 300 до 500 тисяч британських фунтів. Лот представлять 25 листопада у графстві Західний Суссекс.

"Аллозавр став найвідомішими м'ясоїдним динозавром в західній популярній культурі. Якщо говорити про розмір аллозавра, можу додати, що він може зацікавити не тільки музеї, а й власників шикарних віталень", - вважає глава аукціонного дому Руперт Ван дер Верфф.

Читайте також: Найгіршому чарівнику із "Гаррі Поттера" присвятили бар в Торонто (фото)

Скелет цієї тварини знайшли у 2007 році під час розкопок в американському штаті Вайомінг. Ці динозаври жили наприкінці Юрського періоду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще