Міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Маізіере закликає запровадити фінансові санкції щодо країн-членів ЄС, які відмовляються приймати біженців. За його словами, необхідно домовитися про те, як чинити тиск на ці держави.

Томас де Маізіере наголошує, що ці країни часто отримували значні фінансові кошти зі структурних фондів ЄС, і запропонував скоротити розміри виплат для них, повідомляє Радіо Свобода.

При цьому керівник МВС Німеччини закликав Грецію вжити заходів, щоб запобігти легкому проникненню мігрантів у Центральну Європу через її територію.

Читайте також: Прикордонники Угорщини перекрили кордон з Сербією (відео)

У вівторок, 15 вересня, в Угорщині набули чинності поправки до законодавства, метою яких є скорочення напливу мігрантів, які прибувають у цю країну. Відтепер люди, які незаконно перетнули кордон з Угорщиною будуть арештовані. Легальним способом потрапити на територію Угорщини можна через спеціальні прикордонні пункти, на яких проходить реєстрація біженців.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Агенція ООН у справах біженців сьогодні висловила глибоке розчарування тим, що на засіданні Ради ЄС у понеділок не вдалося досягти остаточної угоди про розміщення 120 тисяч мігрантів.