Двоє російських пранкерів Володимир Краснов і Олексій Столяров розповіли, що це вони телефонували Елтону Джону від імені російського президента та його прес-секретаря та обговорювали питання захисту людей нетрадиційної орієнтації у РФ.

Жартівники розповіли російському виданню, що від імені Путіна зі світовою зіркою розмовляв Краснов, відомий як Вован, а Пєскова представляв Столяров (Лексус). Хлопці не стали оприлюднювати весь зміст розмови, але незабаром мають викласти повний аудіозапис у мережі.

14 вересня на сторінці в Instagram співака з'явилось повідомлення про розмову з Путіним. Елтон Джон подякував президенту за розмову та заявив про наміри обговорити з ним права гомосексуалістів у Росії.

Раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков спростував інформацію про його дзвінок світовій знаменитості.

Читайте також: Путін готовий поговорити з Елтоном Джоном про ЛГБТ-спільноти

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Елтон Джон нещодавно зустрічався з президентом України Петром Порошенком, та отримав у подарунок футболку зі зображенням ув'язненого в РФ Сенцова. Після зустрічі музикант розповів про бажання зустрітися із Путіним.