Московська компанія "Некрополь" звернулася у Федеральну службу з інтелектуальної власності із проханням зареєструвати товарний знак "Труну в оренду". Таким чином компанія має намір використовувати обов'язковий похоронний атрибут кілька разів.

Комерційний директор похоронного бюро Іван Моісеєв розповів російським ЗМІ про свою ідею. За словами чоловіка, такого аналогу поки немає у Росії.

"Суть полягає в тому, що для церемонії прощання з померлим, можна буде взяти труну в оренду, на один або кілька днів. Гарну, добре оброблену труну. А для поховання або кремації використовувати звичайний. Плануємо запустити цю послугу до кінця поточного року", - розповів Моісеєв.

Представник "Некрополя" також додав, що їхня пропозиція буде "антикризовою". Вона підійде для малозабезпечених сімей, які хочуть подарувати своєму близькому красиві похорони. Вартість оренди труни складає лише 10% від її вартості.

"Це буде труна, яка складатиметься з 5-6 деталей, які можна буде з легкістю зібрати або розібрати. Це свого роду технічне рішення, оскільки в конструкції не будуть використовуватися цвяхи. Патентуванням креслень конструкції ми також займаємося", - додав директор компанії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Іркутські підлітки грабували людей і погрожували іграшковим пістолетом

При невеликій вартості оренди труни можна припустити, що у ній має побувати щонайменше 10 померлих, щоб відбити собівартість.