Сьогодні генерал армії Саудівської Аравії Ібрагім Хамзі загинув на півдні країни біля кордону з Єменом. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

У повідомленнях йдеться про те, що "військовий загинув, захищаючи власну країну". Він отримав поранення, після чого його відвезли до шпиталю. Лікарі не змогли врятувати життя Хамзі.

У п'ятницю на тому ж кордоні загинув ще один представник збройних сил Саудівської Аравії. Ним виявився полковник, який підірвався на міні.

Бойові дії на саудівському кордоні ведуться вже довгий час. У Ємені розташовані позиції терористів хуситів. Між ними та армією саудів часто виникає стрілянина.

Читайте також: Франція здійснила удар по позиціях "Ісламської держави"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ібрагім Хамзі був очільником світової коаліції, яка протидіє єменським хуситам. Це воєнізоване угрупування шиїтів-зейдитів діє на території північного Ємену, до неї входить близько третини тамтешнього населення.