Середній показник кількості аварій за участю автомобілів у Volkswagen у дев'ять разів нижчий за показники інших автомобільних концернів.

Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Компанія Stout Risius Ross на замовлення видання проаналізувала звіти автовиробників за останнє десятиліття. В результаті виявилось, що середній показник аварійності за участю автомобілів 11 найбільших світових автовиробників перевищує кількість аварій з машинами Volkswagen у дев'ять разів.

З 11-ти виробників транспортних засобів - а це 88% автомобільного ринку США - найбільше аварій трапляється за участю General Motors Co – 524 інциденти на мільйон. У Volkswagen – лише 34 на мільйон.

Читайте також: Справа Volkswagen: Французька прокуратура проти концерну

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Середній показник аварійності склав 301 на мільйон транспортних засобів. Компанії GM, Toyota Motor Corp. і BMW показали результати вище за середні. Найнижчий мали три компаній: Chrysler – 101, Honda і Nissan Motor Co - по 78.

Нагадаємо, в середині вересня розгорівся "дизельний" скандал з автомобілями Volkswagen. Американське Агентство з охорони навколишнього середовища звинуватило автоконцерн в тому, що він використовував на автомобілях з дизельними двигунами спеціальне програмне забезпечення. Воно дозволяло занижувати рівень шкідливих викидів при перевірці.