У швейцарському Базелі сьогодні у день народження російського політика-опозиціонера Бориса Нємцова відбудеться концерт пам'яті за участю російських і українських знаменитостей.

Про це повідомила дочка Нємцова Жанна на своїй сторінці в Facebook.

"9 жовтня моєму татові виповнилося б 56 років... Це 9 жовтня стане найсумнішим днем ​​для моєї сім'ї, друзів і соратників тата, і просто небайдужих людей. У цей день в Базелі, Швейцарія, в 19:30 відбудеться концерт пам'яті, в якому візьмуть участь Андрій Гаврилов, Андрій Макаревич, "Океан Ельзи"", - написала вона.

Концерт пам'яті Нємцова організовує Фонд Бориса Нємцова за свободу, який створила його донька Жанна.

Читайте також: У Москві відкрили пам'ятник Нємцову (фото)

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, 27 лютого в Москві вбили опозиційного політика Бориса Нємцова.

Через 40 днів після вбивства в Росії хотіли організувати вечір пам'яті Нємцова, але клуби Москви побоялися проводити такий концерт.

Тоді було вирішено провести телемарафон на каналі "Дождь", в якому взяв участь і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який заспівав російською мовою пісню "Надія".

Пряму трансляцію концерту веде канал на Youtube "Відкрита Росія".