Російський слідчий комітет завершив кінцеві експертизи у справі про вбивство відомого опозиціонера нинішній владі Росії Бориса Нємцова.

Про це пише УНІАН.

"Загалом провели 51 експертизу. З результатами ознайомляться адвокати обвинувачення та захисту", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На концерті пам'яті Нємцова у Швейцарії заспівають Вакарчук і Макаревич (відео)

На вивчення матеріалів їм дадуть два місяці, після цього фігурантам висунуть офіційні звинувачення. Інформацію щодо невстановлених замовників виділять в окреме провадження.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно інформації, у слідчому комітеті не визначилися - пред'явити заочні звинувачення Руслану Геремеєву і Руслану Мухудинову чи залишити їх свідками.

Заарештованих Заура Дадаєва, Анзора і Шадіда Губашевих, Тамерлана Ескерханова і Хамзата Бахаєва, звинуватять у незаконному зберіганні зброї і найманому вбивстві, не висуваючи статті про посягання на життя громадського діяча.

Нагадаємо, Нємцова вбили 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мості неподалік від Кремля.