Глава фонду "Іннопрактика" Катерина Тихонова дала інтерв'ю агентству "Інтерфакс", в якому розповіла про те, як фонд допомагає молодим вченим "пробитися в реальне життя", через так званий learning by doing.

Розмову з Тихоновою агентство публікує у четвер, 22 жовтня.

Тихонова розповіла в інтерв'ю, про те для чого був створений Центр інтелектуального резерву при МГУ. За словами глави "Іннопрактики" - фонд допомагає молодим вченим.

Згідно з розслідуванням РБК, яке було опубліковано в січні 2015 року, Тихонова в 2012 році була власником фонду "Національне інтелектуальний розвиток". Належить їй і "Центр національного інтелектуального резерву". Разом ці дві організації, як пізніше з'ясував ФБК, створили компанію "Іннопрактика".

Читайте також: Доньку Путіна назначили заступником проректора МДУ

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Журналіст Олег Кашин раніше припускав, що Катерина Тихонова, яка стоїть за розширенням МГУ, - це дочка Володимира Путіна. Вона взяла псевдонім по батьковій бабусі Катерині Тихоновні Шкрябіной.

Фонд боротьби з корупцією писав, що до складу опікунської ради компанії Тихонової входять президент "Роснефти" Ігор Сечин, генеральний директор "Росатому" Сергій Кирієнко і генеральний директор "РОСТЕХ" Сергій Чемезов. За останні два роки, йдеться в публікації ФБК, фонд "Національний інтелектуальний розвиток" виграв у цих компаній конкурсів майже на 100 мільйонів рублів.