У столиці Балеарських островів Пальма-де-Майорці пройшов забіг клубу Beer Runners. У заході взяли участь понад 1200 любителів пива і прихильників здорового способу життя.

Про це розповідає прес-служба компанії "Укрпиво".

Пивомани з легкістю подолали дистанцію в п'ять км. Участь у забігу безкоштовна, проте для цього необхідно мати достатню фізичну підготовку і розділяти ідеологію організаторів.

Трійці переможців вручили пам'ятні призи, а для всіх учасників забігу на фініші були приготовлені закуски і різноманітні сорти пива.

Читайте також: У донецьких супермаркетах з'явилося "Новоросійське" пиво (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Всесвітній рух Beer Runners заснував американець Девід Ейпріл. Клуб став першим співтовариством, де можна було пробігти крос протяжністю п'ять км і потім всією компанією відправитися в бар і випити пива. З тих пір учасники клубу Beer Runners збираються щочетверга і бігають від двох до п'яти км прямо в місцевий паб, де насолоджуються улюбленим напоєм.