По всій території штату Коліма і частини розташованих на півночі штатів Халіско та Наяріт оголосили тривогу, оскільки центр урагану досяг узбережжя.

Про це повідомив у Twitter президент Мексики Енріке Пенья Ньєто.

"Ураган вже на березі Мексики, не виходьте з будинків, захистіть себе і дотримуйтесь інструкцій сил цивільної оборони", - написав він.

Читайте також: Найпотужніший ураган "Патріція" прямує до берегів Мексики

Глава водної комісії Роберто Раміреса де ла Парр заявив, що після того як центр урагану досяг узбережжя, тривога була оголошена на всій території приморського штату Коліма і на частини розташованих північніше штатів Халіско і Наяріт.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Згідно інформації від Національної комісії з водних ресурсів, ураган найвищої п'ятої категорії, який іменують "Патрісія", приніс із собою хвилі, які сягають восьми метрів у висоту.

Сила вітру всередині становила 325 км на годину з поривами до 400 км. Поки жертв і серйозних руйнувань в Мексиці не зафіксували.

Пізніше з'явилась інформація, що ураган ослаб до четвертої категорії.

За даними американського відомства, вже до сьогодні "Патрісія" може із урагану перетворитися на тропічний шторм - швидкість вітру менше 60 км на годину.

Фотографію з видом на ураган з космосу розмістив у своєму інстаграме американський астронавт Скотт Келлі.